Glas- & Spiegeldecoratie

glas en spiegel

Meeuws Decoraties is uw specialist op het gebied van glaswerk en spiegels.

Door middel van zand-of diepstralen of door het gebruik van folies vervaardigen wij de meest unieke producten. Onze technieken zijn geschikt voor zowel functionele als representatieve doeleinden, zoals het creëren van privacy door foliebedrukking of het verwerken van uw huisstijl op deuren en ramen.

Ook voor het graveren van glazen kunt u bij ons terecht.
Wilt u uw glas een persoonlijk karakter geven? Wij graveren elke gewenste afbeelding, logo, familiewapen, foto of tekst op uw wijnglazen of bijvoorbeeld ijscoupes. Met veel kennis en liefde voor het vak vervaardigt Meeuws Decoraties de meest fantastische producten voor elke bijzondere gelegenheid in uw leven.

Bij ons is alles mogelijk, maatwerk of grote aantallen. Meeuws Decoraties werkt uitsluitend in opdracht, uw bestelling wordt op maat gemaakt en is daardoor altijd uniek.

Belettering

Belettering is natuurlijk een heel groot begrip. U kunt hierbij denken aan het beletteren van reclameborden, voertuigen, etalages en ga zo maar door. Wij inspireren en adviseren u graag bij het promoten van uw bedrijf.

Lees meer

Glas- & Spiegeldecoratie

Glas- & spiegeldecoratie kan op verschillende manieren en voor verschillende doeleinden toegepast worden. Een originele spiegel als blijvend cadeau of drinkglazen in de stijl van uw bedrijf of vereniging. Wij worden graag uitgedaagd met uw ideeën. Wat vindt u origineel?

Lees meer

Bouwoplossingen

bouwoplossingen

Oplossingen met folie speciaal voor de bouwsector. Niet alleen oplossingen als zonwerende en veiligheids behoren tot de mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld ook aan veiligheids instructies, bouwtekeningen etc.
Lees meer