Bouwoplossingen

bouwoplossingen

Meeuws decoraties biedt niet alleen decoratieve maar ook praktische oplossingen voor de bouwsector.

Veiligheidsfolie zorgt er bijvoorbeeld voor dat na impact het glas breekt of scheurt maar niet loskomt uit het kozijn. Deze oplossing wordt vaak toegepast bij het bouwen of verbouwen van scholen en gemeenschappelijke gebouwen.
Een andere bouwoplossing is de uv-werende folie, deze oplossing wordt vak toegepast op in kantoren, winkels en scholen.

Niet alleen folies behoren tot de bouwoplossingen die Meeuws decoraties biedt, ook weer en waterproof bouwtekeningen en veiligheidsinstructie aanduidingen behoren tot de mogelijkheden.

Het blinderen of privacy-proof maken van ramen en deuren kan zowel uit praktische als ook uit decoratieve overwegingen toegepast worden.

Ook voor publieke uitingen en bewegwijzering in gebouwen bent u bij Meeuws aan het juiste adres. Zowel bouwborden en doeken als ook geveldecoratie en bewegwijzering worden voor u op maat gemaakt.

Belettering

Belettering is natuurlijk een heel groot begrip. U kunt hierbij denken aan het beletteren van reclameborden, voertuigen, etalages en ga zo maar door. Wij inspireren en adviseren u graag bij het promoten van uw bedrijf.

Lees meer

Glas- & Spiegeldecoratie

Glas- & spiegeldecoratie kan op verschillende manieren en voor verschillende doeleinden toegepast worden. Een originele spiegel als blijvend cadeau of drinkglazen in de stijl van uw bedrijf of vereniging. Wij worden graag uitgedaagd met uw idee├źn. Wat vindt u origineel?

Lees meer

Bouwoplossingen

bouwoplossingen

Oplossingen met folie speciaal voor de bouwsector. Niet alleen oplossingen als zonwerende en veiligheids behoren tot de mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld ook aan veiligheids instructies, bouwtekeningen etc.
Lees meer