Over Meeuws

Jan MeeuwsIn 1985 startte Jan Meeuws met glas- en spiegeldecoraties. Door zijn enthousiasme, creativiteit en vakmanschap groeide het bedrijf snel. In 2004 ging hij verder als Meeuws Decoraties.

Dankzij zijn bouwkundige achtergrond en jarenlange ervaring in de constructie- en bouwwereld zijn de producten van Meeuws Decoraties direct toepasbaar.

Het bedrijf gebruikt de nieuwste technieken en blijft zich ontwikkelen. Meeuws Decoraties werkt voor zowel bedrijven en particulieren.

Meeuws Decoraties, dat is GOED BEKEKEN!

 

Kernwaarden

+Kwaliteit
Dankzij de jarenlange ervaring en zijn achtergrond in de bouwwereld, heeft Jan Meeuws van Meeuws Decoraties veel technische informatie en productkennis in huis. Vanuit dit gegeven denken wij graag met u mee bij het vervaardigen van een constructie of de bevestiging van uw product.
Meeuws Decoraties werkt met materialen en technieken  van hoge kwaliteit. Hierdoor zijn onze producten geschikt voor zowel binnen als buitengebruik, dus 100% weersbestendig en kleurecht. Elke toepassing heeft specifieke mogelijkheden. Wij geven u een deskundig advies.

Meeuws Decoraties, dat is GOED BEKEKEN!

+Innovatief
Door middel van de meest moderne machines worden -met veel kennis en liefde voor het vak- de mooiste producten vervaardigd.
Dankzij de geavanceerde, computergestuurde machines zijn wij in staat uw ontwerp haarscherp te graveren of af te drukken. Op onze groot formaat printer kunnen afdrukken gemaakt worden tot 12 m2 in high res. full colour. Dit alles op posterpapier, vinyl, stikkermateriaal en canvas. Omdat alle technieken in eigen huis aanwezig zijn, kunnen we een snelle levertijd garanderen.

Meeuws Decoraties, dat is GOED BEKEKEN!

+Betrouwbaar
Meeuws Decoraties is in korte tijd snel gegroeid. Maar in onze service staat de klant nog altijd voorop! Meeuws Decoraties onderscheidt zich door de focus op kwaliteit, duurzaamheid en design. Bij ons geldt afspraak is afspraak.

Meeuws Decoraties, dat is GOED BEKEKEN!

+Creatief
Meeuws Decoraties staat garant voor het totale concept: van eerste idee tot uitvoering. Twijfelt u over uw ontwerp? Aan de hand van enkele steekwoorden doen wij u een voorstel en zo ontwerpen we samen een uniek product.
Bent u op zoek naar iets speciaals, maar vindt u het niet terug op onze site? Neem dan gerust contact met ons op en ontdek wat Meeuws Decoraties voor u kan betekenen.

Meeuws Decoraties, dat is GOED BEKEKEN!

Belettering

belettering

Belettering is natuurlijk een heel groot begrip. U kunt hierbij denken aan het beletteren van reclameborden, voertuigen, etalages en ga zo maar door. Wij inspireren en adviseren u graag bij het promoten van uw bedrijf.

Lees meer

Glas- & Spiegeldecoratie

glas en spiegeldecoratie

Glas- & spiegeldecoratie kan op verschillende manieren en voor verschillende doeleinden toegepast worden. Een originele spiegel als blijvend cadeau of drinkglazen in de stijl van uw bedrijf of vereniging. Wij worden graag uitgedaagd met uw ideeën. Wat vindt u origineel?

Lees meer

Bouwoplossingen

bouwoplossingen

Oplossingen met folie speciaal voor de bouwsector. Niet alleen oplossingen als zonwerende en veiligheids behoren tot de mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld ook aan veiligheids instructies, bouwtekeningen etc.
Lees meer